Per què?

. . . els Andes?

Els Andes sempre m’han fascinat. La seva longitut (7240km), la seva altura (4000m de mitjana), la seva geografia i la seva gent fan d’aquesta serralada un dels sistemes muntanyosos més importants del planeta.

Durant els set mesos viscuts a l’Equador he tingut l’oportunitat de fer-ne un petit tastet i coronar algun cim. Malgrat això, la il·lusió de conèixer la immensitat dels Andes des de dins, per algunes de les zones més remotes i inaccessibles, perdent-me entre els seus paratges i les seves cares, continua essent infinita. Per aquest motiu tinc intenció de travessar els Andes amb bicicleta. Els Andes a cop de pedal.

 

. . . amb bicicleta?

Viatjar amb bicicleta et permet veure les coses d’una altra manera, des d’una altra perspectiva. Una perspectiva que, sovint, no t’ofereixen altres mitjans de transport. Descobrir un país a una velocitat mitjana de 15 km/h és ser capaç d’olorar els seus aromes, gaudir els seus sabors, viure en carn pròpia el seu clima, tenir els encontraments més (in)esperats amb els locals i, en tot moment, deixar aflorir tot tipus de sensacions davant un dia a dia nòmada i canviant. De la tristesa a la felicitat, de la soledat a la companyia, de l’apatia a l’eufòria. Una simbiosi un tant extranya que, per a mi, és allò que atorga una singularitat pròpia al fet de descobrir noves fronteres des del seient d’una bicicleta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: